Kopen ELF Liquid Matte Lipstick Blushing Nude 3 ml

 In voorraad
  • Share this web page with others and earn Rewards! Free to affix.  Inloggen OR Learn Extra.

Totaalgewicht: 0.26 lbs (0.12 kg)
UPC: 609332811683
Merchandise #: 350794
Pakketformaat: .10 fl oz
Oorsprong: Gemaakt in Amerika


Klanten die dit merchandise bekeken, bekeken ook
meer populaire objects waarin u misschien geïnteresseerd bent


Productinformatie

UPC: 609332811683

Totaalgewicht: 0.26 lbs (0.12 kg)

Pakketformaat: .10 fl oz

This Liquid Matte Lipstick achieves an enduring, beautiful matte end. The formulation is enriched with Vitamin E to assist nourish and situation the lips. The slim, diamond formed applicator offers you flawless utility in only one stroke!

Fabrikantbeoordeling:

E.L.F Beoordelingen.

Kennisgeving: De werkelijke productverpakking en materialen kunnen meer en andere informatie bevatten dan wat wordt getoond op onze web site. Het is raadzaam dat u niet uitsluitend vertrouwd op de gepresenteerde informatie en dat u altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen leest vóór het gebruik of de inname van een product. Raadpleeg onze volledige kennisgeving hieronder.

Klantbeoordelingen

Juridische kennisgeving:
De klantrecensies die hieronder worden vermeld, zijn gebaseerd op individuele consumentenervaringen en vertegenwoordigen NIET noodzakelijk de verwachte resultaten van het gebruik van ELF Liquid Matte Lipstick Blushing Nude Three ml. Deze resultaten zijn mogelijk niet typerend en u zou niet noodzakelijk dezelfde resultaten moeten verwachten. De werkelijke resultaten kunnen variëren.

MIRELI JULIANA  – 22 juli- 2019

Langdurige matte lippenstift

Deze lippenstift is geweldig. Naast dat de kleur mooi en mega gepigmenteerd is, heeft het ook een lange levensduur. En de applicatorborstel helpt echt bij het vormen van de lippen, vooral in de boog van de cupido. En het laat je mond niet droog!

Was dit een nuttige beoordeling?    

Roula Katsarou – 20 April 2019

uiterst

Kwaliteit met de prijs is letterlijk onvergelijkbaar. Het is de eerste keer dat ik zo’n voordelige vloeibare lippenstift ervaar en blijf wakker uit de intense kleurweergave en lang genoeg. Ik droog mijn lippen helemaal niet, en het maakt me ook niet onaantrekkelijk. De enige reden dat ik four sterren in plaats van 5 plaats, is omdat ik graag een groter aantal kleuren zou willen hebben.

Was dit een nuttige beoordeling?    
Klanten die ### MERKNAAM ### verkiezen, verkiezen misschien ook
Zoeken naar vergelijkbare objects per categorie
Juridische kennisgeving

Terwijl we proberen te zorgen dat de productinformatie juist is, kunnen fabrikanten soms hun ingrediëntlijsten wijzigen. Werkelijke productverpakkingen en materialen kunnen meer en/of andere informatie bevatten dan de weergegeven informatie op onze web site. Het is raadzaam dat u niet alleen de informatie op onze web site vertrouwd en dat u altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen leest vóór het gebruik of de inname van een product. Voor meer informatie over een product, contacteer de fabrikant. Inhoud en informatie op deze website is enkel bestemd voor verwijzingsdoeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van advies van een arts, apotheker of andere professionele gelicentieerde zorgverlener. Je magazine deze informatie niet gebruiken als zelf-diagnose of voor het behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte. Neem onmiddellijk contact op met de verstrekker van je gezondheidszorg als je vermoedt dat je een medisch probleem hebt. Informatie en verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de Meals and Drug Administration en zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of het voorkomen van enige ziekte of gezondheidsaandoening. eVitamins aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden of onjuiste opgaven over producten.


admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top