Luscious Lips – Luscious Lips Romania – Dermaspa

INFRACYTE LUSCIOUS LIPS ESTE SINGURUL TRATAMENT ANTIRID PENTRU BUZE,CERTIFICAT SI RECOMANDAT DE CATRE DERMATOLOGII DIN INTREAGA LUME.

  • Contine acid hialuronic, colagen marin deshidratat si peptide patentate, ce reduc dramatic aspectul ridurilor de pe buze si din jurul buzelor.
  • Ofera hidratare maxima buzelor uscate si crapate. Reda sanatatea și forma plina a buzelor.
  • Creste nivelul de colagen, pentru buze bine particular, cu facet ferm si tonifiat. Creste volumul buzelor cu până la 30%, imediat dupa aplicare, fara iritatii sau durere.
  • Este recomandat dupa procedurile injectabile de augmentare a buzelor cu acid hialuronic pentru mentinerea si prelungirea efectului.
  • Contine vitaminele C, E și extracte naturale organice care protejează buzele de acțiunea daunatoare a radicalilor liberi si calmeaza iritatiile.
  • Usor de aplicat, textura non-grasa, aroma usor mentolata.
  • Poate fi folosit si de catre barbati.
  • Components testata dermatologic.
  • Disponibil in 15 nuante diferite, de la pure pana la rosu provocator.
  • Integrat intr-un ambalaj very good, un gloss de buze.

rezultate-lips

Daca va doriti buze frumoase, senzuale si cu facet tanar, INFRACYTE Anti-Getting old Luscious Lips Remedy este solutia !

INFRACYTE Luscious Lips Anti-Getting old Remedy pentru buze mai tinere si senzuale fara durere !

INFRACYTE Anti – growing old Luscious Lips confera buzelor facet sanatos si intinerit, cu mai mult volum si hidratare, pe termen lung. Acesta poate fi utilizat singur sau in completarea tratamentului de augmentare a buzelor cu acid hialuronic.

BENEFICII

Contine acid hialuronic, Peptide patentate si Colagen marin deshidratat . Acestea ofera un tratament intensiv anti-imbatranire, reducand dramatic aspectul ridurilor de pe buze si din jurul buzelor.

Creste nivelul de colagen pentru buze bine particular, cu facet ferm si tonifiat.

Contine vitaminele C, E si extracte naturale organice care protejeaza buzele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi si calmeaza iritatiile.

Creste volumul buzelor pana la 80% imediat dupa aplicare, fara iritatii sau durere.

Asigura hidratare maxima chiar si pe buze uscate si crapate, prin asocierea acidului hialuronic cu uleiurile organice de jojoba, samburi de caisa, ricin, samburi de strugure si avocado.

Usor de aplicat, textura non-grasa si aroma usor mentolata.

Sigur pentru femeile insarcinate sau care alapteaza.

Posibilitatea de a alege nuante diferite,de la pure pana la rosu provocator.

Hipoalergenic.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top