perfecte nude lipsticks voor Melanine Meisjes

Ben je een melanine meisje en op zoek naar een nude lipstick die bij jouw huidskleur previous? Lees mijn evaluate en wordt blij van deze 2 nude lipstick voor vrouwen met een getinte of donkere huidskleur: MAC Taupe & Persistence.

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen

De MAC lipsticks die in dit weblog artikel worden besproken zijn:

Wat MAC Velvet Teddy voor de lippen van Kylie Jenner deed, doet MAC Taupe voor mijn lippen. Ik noem het de nude lipstick for melanine meisjes. De mijn-lippen-maar-beter-lipstick voor dames met een donkere of getinte huidskleur.

Inhoud van dit weblog artikel
verberg

MAC Taupe & MAC Persistence

Althans, dit dacht ik totdat mijn dochter thuis kwam met een andere nude kleurige matte lipstick van MAC, genaamd Persistence. Ook een mijn-lippen-maar-beter nude lipstick die verdacht veel op MAC Taupe lijkt en sinds 2015 is toegevoegd aan de MAC Matte Lipstick Assortment. Oh no, Houston now we have downside….!

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC lipsticks vergelijken

Kijk, en dat is nu het probleem met al die MAC lipsticks! Women go loopy als ze MAC horen. Dat woord doet gekke dingen met ze. Het wakkert een ‘kooperietes’ aan en maakt vele portemonnees slanker. Ik durf te wedden dat jij huge en zeker iemand kent die hetzelfde dilemma heeft. MAC Retailer + lipsticks = “hebbuh, Hebbuh, HEBBUH!”

How to: bronzer aanbrengen
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen?
Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick - welke is beter?

Nude lipsticks kopen of laten liggen?

Hopelijk is er nog een stemmetje dat zegt: “heb ik deze kleur nodig?” Of: lijkt dit niet op de kleur die ik al thuis heb?” Weet dan dat je terecht kunt op Macblogster.nl. Gewoon om te vergelijken, om zeker te weten dat je geen kleur koopt die nagenoeg identiek is aan wat je al thuis hebt. Om een tegengeluid te laten horen als het stemmetje weer eens omhoog komt. Gewoon uit de goedheid van mijn hart…. Geen dank….

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Hyperlinks: MAC Persistence | Rechts: MAC Taupe

Verschil MAC Taupe & Persistence

Oops, ik wijk af. Je wilt huge en zeker weten waarom deze 2 kleuren de nude lipsticks zullen zijn voor melanine meisjes. Daarnaast zul je nu ook nieuwsgierig zijn naar het verschil tussen Taupe en Persistence. Ik zal je dit niet langer onthouden. Right here you go:

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Taupe wordt omschreven als een taupe kleurige matte lipstick met een oranje ondertoon. Kortom, een goede nude lipstick voor melanine meisjes.

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Persistence wordt omschreven als kaneel bruine matte lipstick met een perzikkleurige ondertoon. Ondanks dat de kleuren op elkaar lijken, is Taupe duidelijk roder op de lippen en lichter dan Persistence. Dit kun je goed terug zien op de swatches op mijn hand. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Lees ook

Wil je nog meer critiques lezen van andere MAC producten? Bekijk alle artikelen onder deze tag.

verschillende soorten concealers
Haarproducten kopen: wat niemand je vertelt over de verzorging van je krullen
NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches
5 geboden voor verzorgen krullen

   


Ezoicreport this advert

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top