Revlon Raisin Rage Super Lustrous Lip Gloss Review

https://www.youtube.com/watch?v=

Hei skjønnhet,

I dag vil jeg gjennomgå en glans som jeg hadde kjøpt ut av ren nostalgi. Jeg husker å ha Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss i skyggen Cherry Sheen og jeg elsket alt om det. Det pleide å være den ene glam-kontakten i min monotone “kajal, kompakt” sminkeutseende. Faktisk pleide jeg å vente på anledninger naked fordi jeg ville få en sjanse til å bruke glansen. Da jeg kom over dette produktet på en nettside, visste jeg at jeg måtte ta denne Revlon Raisin Rage Lip Gloss. Finn ut om jeg elsket det eller ikke.

Produktbeskrivelse: Vakkert glansete lepper plumped med øyeblikkelig fuktighet. Fuktighetskompleks av vitamin E og avokadoolje forholder lepper og sikrer ingen kløe. Ikke-irriterende formel øker hydrering. Pris: 480 INR

Min erfaring med Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:

emballasje: Denne glansen kommer i et gjennomsiktig plastrør med en svart vrihettehette. Det er en gylden rand i midten med Revlon-logoen preget og det ser veldig elegant ut. Skyggenavnet er nevnt i et fargeskygget klistremerke på. Det er ganske praktisk å bære i vesken.

applicator: Den har en fin doe-fots applikator som bringer ut riktig mengde produkt. Da applikatoren ikke er veldig flatt, hjelper den med presis anvendelse.

Farge, tekstur, duft: Dette er en blodig, burgunderskygge som vil se vakker ut på hver hudtone. Det gir en veldig ren kind for dekning. Hvis du har mørke lepper, vil den ikke dekke det opp. Fargen ser ikke så mørk ut når den påføres på nakne lepper, males det gir en veldig vampig slags end når den brukes på maroon leppestift (jeg påførte det på toppen av Sugar Cosmetics Poison Ivy matte leppefargeblyant i fargeprøven). Bruk den på en maroon leppestift hvis du vil unravel den sterke mannen som bor i deg. Pigmenteringen er god for ren glans. Det beste med det er tilstedeværelsen av vitamin E som gjør leppene tremendous myke og klumpete. Jeg brukte den på tørre lepper og etter 5 minutter så mine lepper tremendous myk og sunn. Selv etter at den forsvinner, blir mykheten tilbake. Når jeg søker, ser det litt ujevn ut, males så sakte, det ser jevnt ut og jevnt fordelt. Det ser litt skinnende ut, selv om jeg ikke så noen skimmer, males skinnet er ikke over toppen, og du kan også bruke det på arbeidsplassen din. Jeg bruker det til laboratoriet hver dag, da jeg ikke har et downside med å vise mine pigmenterte øvre lepper. Det er en søt, svak duft som svinder så snart du bruker den. Jeg elsker det som Lotus-glansen pleide å lukte det samme, og jeg elsker denne søte lukten i sminkeproduktene mine.

Forbli kraft: Det er ikke mat eller vanntett og forsvinner så snart du spiser eller drikker noe. Ellers forblir det i 2-Three timer, hvorpå det forsvinner, og etterlater rosa tonede, myke lepper, males jeg har ikke noe imot å bruke glansen, og jeg er ganske bra med prosessen.

Professionals av Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Vakker maroon skygge.
 • Ser vakkert ut når det brukes alene eller på toppen av en annen leppestift.
 • Ikke veldig klebrig.
 • Sprer seg jevnt.
 • E-vitamin gjør leppene myke og saftige.
 • Bor på for en anstendig tid.
 • Fader aldri ujevnt.
 • Ikke gjør leppene tørre.

Ulemper med Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:

 • Den eneste con er sannsynligvis det faktum at det ikke er noe spesielt i den.

IMBB Score: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss? Kan være at jeg vil finne noe lignende nyanse som vil være litt mer budsjettvennlig. Det er ikke noe spesielt med det, så det er ikke et should, males du vil ikke angre på om du tar tak i denne leppeblanken.

Revlon Tremendous Lustrous Lipgloss Revlon Tremendous Lustrous Lip Gloss i dødelig Apple Revlon # 260 Rosy Future Tremendous Lustrous Lip Gloss Revlon Fuchsia Finery Tremendous Lustrous Lip Gloss Revlon Tremendous Lustrous Lip Gloss – Toast to Shine Avenue Put on 17 Royal Raisin Farge Wealthy Mega Shine Lip Gloss StreetWear Satin Glatt Lip Coloration 21 Candy Raisin Lakme Purple Rage 9 til 5 Crease-less Lip Coloration YSL Volupte Shine leppestift Fuchsia i Rage

 • Min erfaring med Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:
 • Professionals av Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:
 • Ulemper med Revlon Raisin Rage Tremendous Lustrous Lip Gloss:
 • admin

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Back to top