Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss pregled

https://www.youtube.com/watch?v=

Zdravo vsi!

Danes vam prinašam pregled drugega izdelka iz Victoria’s Secret. To je Minty Shine Lip Gloss iz območja Magnificence Rush. V preteklih letih so pluli skupaj z enakimi ustnimi izdelki, zdaj pa so ponovno začeli z ušesom, ki vključuje žametne matte, kovinske izdelke, plamenke in aromatizirane sijaje. Od mojih kolidžnih let uporabljam glave VS. Preberite, kako vedeti, kako se je to zgodilo zame!

Cena: Rs.910 Opis izdelka: Jasen, sijajen sijoč sijaj takoj osveži sapo in vaš nasmeh – z olju za ohlajanje poprove mete.

Moje izkušnje s Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:

Pakiranje: Tovrstna embalaža je zelo osnovna. To je bela plastična cev za stiskanje in jo lahko zlahka poiščete iz ličila, če jo sestavite skupaj z drugimi izdelki. Na voljo je s srebrno vijačno kapo. Blagovna znamka je navedena na vrhu cevi na srebrnem tiskanem traku in Minty Shine je napisana po cevi v velikih velikostih pisave. Pakiranje je prijazno in lahkotno. Z lahkoto se lahko prevažajo v sklopku ali pa se lahko zmečkajo v vrečki za ličenje. Za nanos je priložen plastični aplikator, ki je standarden za cevne sijaje. V zadnjem času je VS ponovno zažgal svojo ponudbo Magnificence Rush, zdaj pa ta sijaj prihaja v epruvetu z barvo v zeleni barvi.

Kot sem omenil prej, sem te glosse uporabljal že od dneva koledža. Vedno sem bil fan tega območja. So preprosto v žepu in so neverjetno kakovost. Prihaja do svoje teksture, je debela in se lahko počuti malo lepljivo. Prej, ko sem samo uporabljal glosses, nisem nikoli mislil, da je lepljiv, ampak v teh dneh sem bolj mat človek šminka, tako da, ko sem ga nosila prejšnji dan, sem se počutil, da je lepljivo in je bilo malo neudobno. Torej, to lahko velja za večino od nas. Kot že ime pove, minty sijaju sijaj za ustnice, ta je zmešana z meto in okusi malo sladko, kar mi je všeč. Na ustnicah povzroča mravljinčast občutek zaradi olja poprove mete v njej.

Prihaja do njegove barve, nima nobene barve. Nima nobenih šimernih delcev in na ustnicah se zdi čisto sijoča. Kar se tiče sposobnosti zadrževanja, ne traja dolgo; če jeste ali pijete, prenaša in izgine. Ima lahkoten vonj vanilije, ki po nanosu hitro izgine. Priporočam, da ga uporabljam ob poletnih dneh, saj sledim enaki.

Execs Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:

• aromatiziran • Enostavna uporaba • Prijazno za potovanje • brezbarven

Nasadi Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:

• Prenos, če jeste / pijete • Ne ostane dolgo • Lahko se počutijo lepljive

IMBB Ocena: 3.2/5 Ali bom odkupil / priporočil Victoria’s Secret Minty Kiss Lip Shine? Od takrat sem kupil ta sijaj, zato bom to zagotovo priporočil. To bo kmalu postalo vaše sijaj.

Victoria’s Secret Magnificence Rush Glowing Shadow v Flashback Victoria’s Secret Infinite Love Perfume Mist Victoria’s Secret Acai brez teže telesa Victoria’s Secret Magnificence Rush sijaj za ustnice – Cherry Bomb Victoria’s Secret Magnificence Rush aromatiziran sijaj v Punchy Victoria’s Secret Magnificence Rush pomirjujoč ustni balzam – Petal Mushy Deborah Milano 07 Fairly Pink Glossissimo Lip Gloss Kylie Kozmetika Koko Assortment Lip Gloss – prekleta Gina Inglot 546 AMC Lip Gloss

  • Moje izkušnje s Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:
  • Execs Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:
  • Nasadi Victoria’s Secret Minty Shine Lip Gloss:
  • admin

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Back to top